Hej industrin!

Häng med och säg hej till något av Sveriges spännande industriföretag! Den 22 maj öppnar flera av Sveriges industriföretag sina portar för dig som vill vara med på riktigt! Ner under jord, upp i elstolpar eller något däremellan – det finns mycket att upptäcka. Är du nyfiken på stålindustrin kan du besöka både Sandvik och Uddeholm.

Besöken sträcker sig över en dag, är gratis och vi löser transporten till och från Stockholm. Besöken vänder sig i första hand till barn från sju år och uppåt och medföljande vuxna.

Antal platser är begränsat så vänta inte för länge med din anmälan!

Klicka här för att läsa mer om de olika besöken (industrintarmatchen.se).

Genom Industrin tar matchen vill vi tydliggöra hur industriföretagens framgångar bidrar till den svenska välfärden. Svenska industriföretag ”tar matchen” varje dag, året runt på den globala marknaden. De utvecklar nya produkter och tjänster, marknadsför dem i hela världen, och de gör sitt yttersta för att driva hållbara och ansvarstagande företag. På Sverige tar matchen kan du se hur små och stora företag bidrar till den svenska välfärden.

Utan våra industriföretag skulle Sverige vara ett betydligt fattigare land på många sätt. Om detta vill vi diskutera, engagera och samtala. Vi gör det genom en rad gemensamma aktiviteter men också var och en för sig. Mer om vilka vi som står bakom initiativet är ser du nedan. Läs mer på industrintarmatchen.se.


Film från förra årets besök på Uddeholm.

För ytterligare information:
Peter Salomon, peter.salomon@jernkontoret.se, 08-6791760.