Jernkontoret på plats under Almedalsveckan

Även i år kommer Jernkontoret att vara på plats under Almedalsveckan i Visby och anordna flera spännande seminarier i "Industriområdet" i samarbete med Industrin tar matchen. 

Vi kommer bland annat att diskutera energiförsörjning, design med hjälp av 3D-teknik, transportfrågor och samhällsnyttiga produkter. Detta gör vi tillsammans med andra branschorganisationer inom initiativet Industrin tar matchen. Varmt välkommen till Industriområdet!

Glöm inte att du också kan delta i våra seminarier via Twitter! Du kan dels hålla dig uppdaterad via @Jernkontoret, men det går även bra att ställa frågor via seminariets respektive hashtag. 

Kort seminarium samhällsnytta
Vilka produkter är egentligen samhällsnyttiga? Följ oss via #samhällsnytta!

Kort seminarium 3D
Likadana skor har självaste Lady Gaga fått designade åt sig! I Almedalen kommer vi att visa hur det går till att 3D-printa dessa tjusiga stålskor.

Alla Jernkontorets seminarier under Almedalsveckan 

Genom Industrin tar matchen vill vi tydliggöra hur industriföretagens framgångar bidrar till den svenska välfärden. Svenska industriföretag ”tar matchen” varje dag, året runt på den globala marknaden. De utvecklar nya produkter och tjänster, marknadsför dem i hela världen, och de gör sitt yttersta för att driva hållbara och ansvarstagande företag. Du kan se hur små och stora företag bidrar till den svenska välfärden på Sverige tar matchens webbplats (sverigetarmatchen.se).

Mer om samarbetet på industrintarmatchen.se

Kontaktperson:
Peter Salomon 
08-679 17 60, peter.salomon@jernkontoret.se