Lunch med stålindustrins VD:ar

Tisdagen den 26 maj bjuder Jernkontoret in till lunchseminarium med stålindustrins VD:ar. Under lunchtimmen ger några av Vd:arna exempel på vad som gjorts för att uppnå visionen "Stål formar en bättre framtid".  

De tre åtagandena i visionen handlar om att leda teknikutveckling, stimulera kreativa individer och skapa samhällsnyttiga produkter. 

Som ett led i att uppfylla visionen presenterar Jernkontoret det ettåriga forskningsprojektet mellan svensk stålindustri och Stockholm Environment Institute.

– Tillsammans vill vi skapa förutsättningar för svensk stålindustri att bidra till en hållbar utveckling, där våra produkter skapar mesta möjliga samhällsnytta, säger Bo-Erik Pers, vd på Jernkontoret.

Medverkar gör också Vinnovas generaldirektör, Charlotte Brogren, modedesigner Naim Josefi och direktör på Stockholm Environment Institut, Johan Kuylenstierna.

– Detta är ett bra tillfälle för våra inbjudna gäster från riksdag och regering, akademi, miljöorganisationer och media att få tillfälle att prata med stålindustrins företrädare, säger Bo-Erik Pers.

Tid och plats:

Tid: tisdagen den 26 maj, klockan 12.00–13.30

Plats: Jernkontoret, Kungsträdgårdsgatan 10 i Stockholm

Om visionen: jernkontoret.se/visionen

Kontakt och anmälan:
Anna-Karin Nyman
, kommunikationsdirektör, 070-206 75 62