Lediga tjänster

Det är viktigt att ha kul på jobbet. Fotot är från Höganäs AB i Halmstad, fotograf Anders Andersson. 

Jernkontoret söker just nu:

Miljöspecialist

Har du ett brinnande intresse för miljöfrågor samt för stålindustrins villkor att verka i Sverige? Trivs du med att upprätta och bibehålla kontakter med viktiga samhällsinstanser som riksdag, regeringskansli, myndigheter, EU-kommissionen och EU-parlamentet? Då kanske just du är Jernkontorets nästa Miljöspecialist! 
Läs mer om tjänsten på novare.se

Kommunikationsdirektör

Vi söker dig som är prestigelös och gillar att blanda stora och små arbetsuppgifter. Du har en förmåga att lyssna och förstå komplicerade frågor för att sedan förenkla och skapa begripliga budskap kring dem. Vidare är du självgående, strukturerad och initiativrik och kan ständigt utveckla och utmana verksamheten så att den kan nå nya höjder. Du tycker om att nätverka samt att bygga relationer med medlemsföretagen, politiker och andra opinionsbildare. Dessutom vill du vara en del av den hållbara omställning som järn- och stålindustrin i Sverige just nu leder.
Läs mer om tjänsten på novare.se

Välkommen med din ansökan!

På denna sida hittar du länkar direkt till våra delägare och intressentföretag. Flera av företagen har karriärsidor där de annonserar sina lediga tjänster. Eftersom många företag ingår i internationella koncerner så kan du även hitta jobb i andra länder.

Alla företag annonserar dock inte lediga tjänster på sin webbplats, se därför även:

 

Examensarbeten och sommarjobb

Inom Jernkontorets teknikområden utlyses då och då examensarbeten och inför sommaren erbjuder gruv och stålindustrin ofta sommarjobb.

Se aktuella utlysningar av sommarjobb och examensarbeten